Aihe: Kuukunaraportti R&P 2005
Lähettäjä: Kuukuna
Maanantaina 12.9. 2005 klo 21:55:48

Viesti:
...ja siellä kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa oisit saanut olla mukana...

Nin ko alumperi oli määrä, keli oli mitä parhain. Lämmin lounatuuli hyväili hipiää ja heilutti Suomen lippuja.

Kalukanta oli monipuoline ja runsas. Omistajat esitteli vehkeitään ja anto tyänäytöksiä. Kyntövaot oli suarat, eikä saralta tapahtunu lipeämisiä. Voitelu pelitti, eikä kiinnileikkautumisia tapahtunu eres nopeuskilpailun aikana. Valokuvia ja vireoita otettiin. Haastattelui saatiin ja annettii lehristöl ja televiisiol. Kaffetta juatiin pyttipannun ja rillimakkaran sekä plättien päälle. Oli huanoaki. Nimittäin sinapist e tykänny. Joteski liika etikkaist mun makuun.

Hiukan kitinääki kuulus, ko joku valitti et o samoi konei ko viimevuannaki. Mut ko museokoneit ei valmisteta enää, ni o vaikia haalia uusia pelipaikal pal. Silti konei tuatii kaukaaki ihailtavaks, mikä oli ihailtavaa. Eli sekä wanhan kertaust et uuren vanhan näkemist.

Mun miälest tämmöset tapahtumat saa toistuu vaik joka vuas, niinko tapahtuuki ympäri suamee pitki suve, niinko o torettu. Ei kaikkie kannata tai tartte osta oma, riittää et saa sillontällö kattella ja ihailla toisten hianoi. Säästyy korjaamisen riasalt ja varaosan hakemiselt.

Mun raktorikaivurin esittelykuntoon tälläämiseen meni älyttömäste aikaa ja valehtelemat likemmäs 700 euroo, eikä niist näy senttiäkän ko sen ulkonäkö kattele. Harrastus o.

Teatteriesitys oli hauska, semmost maalaisromantiikka ja perinnet. Siin klonattii, ja tohtoroitii ja torettii lopuks et kunnos o.

Seppä takos pajassas nii painavii osi, etten määkää vahvas kourassani jaksanu purottamat pirellä ko tuate suaraan ahjost siihe tällätti. Sepäks ko ryhtyy, tarttee ol pilttinä syäny lautane tyhjäks ain ripiäste, muute ei kyl varmana jaksa.

Kostyymejäki oli kaupan, semmosi asui mitä ei juur riskoteekis näy eikä hiphoppareil. Ja klupin väki oli semmottos pukeutunu, ko aikakaurel on sopivaks katottu. Minihamei ei näkyny, eikä alaosattomi miähi.

Nestorikoira hualehtis järjestyksenpirost, ja kehus et kaikki oli asiallisi, ei yhtän tarvinnu haukku kettä. Lehmii ko ohitte käveli pari kertaa päiväs laitumel ja takas hää vähä ihmetteli, mut niitäkän ei haukkunu. Juusot karsinassas röhki, makas ja välil kurapuljus hiuka pyäriskeli. Yätä ne viätti lätis, ja Kuukunatiimi hotellis.

Sit ko saaraan vireot eritoitua ja kansikuvat väritettyä nätiks er väreil, nin kerron mist semmosen kulduuripläjäyksen voi omakses tilata. Ennakkotilauksiaki o jo haluttu tehrä, mut viälä ei ol luvattu mittä, ko ei varmaks tiärä kummone tule ja koska sit o tiaros julkasu. Orotellessanne voitte mennä vaik mun kotisivul kattoma uuren "Hortonomiaa ja Majoreerausta" vireopläjäyksen.

Mut se o iso, liki 50 mt, ja pituuttaki yli 20 m. Yks kuulantyöntäjä mittas se viivottimel, ja kysys mua heti olumppialaisii erustama heirä joukkueen nimis, kuulemma mitali olis varma. On sevverta pitkä kaari kuulemma kysees.

Lopuks mää tahron omast, emäntäni ja tiimini pualest kiittää tapahtuman järjestäji, laitteire näytiltuaji ja ennenkaikke yleisö, jota ilman ei olis mittää järke tämmöst touhuta. Toivottavaste taas ens vua nährä uurestas. Määki tulen, ja varaan lippahattui ja muita palkintoi taas kans.

Joku epäili, et Kuukuna saa vaan yhren kerra kutsun ittes nolaamaan, mut ei hualta. Eka kerta onnistus nii täyrellisest, et kutsun sain jo seuraavakski kerraks. Mut onkoha se epäilijä saanu eres sitä ekaa kutsuakankan?

Lämpimäste vaa terveissi kaikil T: Kuukuna
RE: Kuukunaraportti R&P 2005
Lähettäjä: Esko
Maanantaina 12.9. 2005 klo 22:25:58

Message:
Härdelli....
RE: Kuukunaraportti R&P 2005
Lähettäjä: ollijii
Tiistaina 13.9. 2005 klo 06:35:48

Message:
Vaatimattomana persoonana Kuukuna ei kehtaa kehua kaikkea kehumisen arvoista. Olisittepa nähneet perjantain ja lauantain välisenä yönä Kuukuna-osaston pystytystä. Ihan äkkiä se ei tapahtunut, mutta suorituksena kaiken kaikkiaan sankarillinen!
RE: Kuukunaraportti R&P 2005
Lähettäjä: FM 52
Tiistaina 13.9. 2005 klo 07:02:03

Message:
Joko tiedetään missä päin Suomea ensivuonna mahdollinen R&P järjestetään.
RE: Kuukunaraportti R&P 2005
Lähettäjä: Esko
Tiistaina 13.9. 2005 klo 07:40:25

Message:
Voi vittu, pysy nyt jo siellä omalla palstalla partajeesus eläkä jatkuvasti aiheuta täällä ylimääräistä HÄRDELLIÄ!!! Tämä palsta on tarkoitettu MEILLE oikeille masinisteille...
RE: Kuukunaraportti R&P 2005
Lähettäjä: Masimister
Tiistaina 13.9. 2005 klo 08:11:25

Message:
Onko toi, Esko, nyt fiksua käytöstä? Tommonen voi v... kielenkäyttö vois nyt pysyä joillain muilla palstoilla. Sinä kutsut itseäsi oikeaksi masinistiksi???
RE: Kuukunaraportti R&P 2005
Lähettäjä: Jaahas
Tiistaina 13.9. 2005 klo 08:22:32

Message:
Kuules Esko,sinua ei todellakaan lasketa OIKEAKSI masinistiksi,ei sitten millään.Järjen juoksu ontuu sinulla pahasti.OIKEILLA masinisteilla se ei sitä tee.
RE: Kuukunaraportti R&P 2005
Lähettäjä: Sakke
Tiistaina 13.9. 2005 klo 08:25:18

Message:
Kuuleppas Esko. Jos ei näitä ns. härdellijuttuja täällä olisi kuivuisi palsta kokoon. Laskeppa montako asiallista masinistijuttua ja niihin asiallista masinistivastausta löytyy viime kuukausilta. Sinun Esko kirjoittamiasi en nopeasti katsoen löytänyt yhtään, sikäli mikäli omalla nimimerkilläsi niitä edes kirjoitat. Taidat lähinnä keskittyä tuohon härdellimarinaasi. Oikeastaan alkaa olla niin, että nuo sinun marinasi ovat itsessään sitä härdelliä. Voisit vaikka aloittaa niitä varten oman sarjan.
RE: Kuukunaraportti R&P 2005
Lähettäjä: Heh
Tiistaina 13.9. 2005 klo 08:49:00

Message:
Esko alkaa vaikuttaa jo ihan JUUSOLTAAAAAA !
RE: Kuukunaraportti R&P 2005
Lähettäjä: 123
Tiistaina 13.9. 2005 klo 17:00:41

Message:
uteliaisuuttani kysyn kuinka paljon kuukunan tukan leikkaus tekijälle makksoi eli kuinka paljon fordson club finland sai karvapehkon karsimisesta
-123-
RE: Kuukunaraportti R&P 2005
Lähettäjä: Kuukuna
Tiistaina 13.9. 2005 klo 19:53:03

Message:
Herra "123": Parturointipläjäys maksoi huutokaupan voittajal kokonaist 11€, mikä ylitti tavoitesumman 5€ yli tuplaste. Voittaja enämpi tianas ko menetti askarees, kon palkintona hän sai ensimmäisenä maailmas Kuukunan nimikirjotuksel varustetun lippahatun, ja päälle hintaikkaan Hyvinkään Mustan Pörssin lahjoittaman patjatäkin. Ja leikkaajaparturitäti viälä halin kaupanpääl, mist eniten nautti Kuukuna. Oli lämmin hali.

Jos Kuukunatiimin tsydeemit olis pelittäny paremmin, eli äänentoistolaitteet ja vireotykit olis saatu viritettyä kunnolliseste toimimaan, nin huutokaupan tuatto olis varmaanki ylittäny jopa universaalin 15€ haamutavotteen. Mut ko me oltiin aivan noviiseina matkaa tekemäs, ni ei voira olettaa et kaik menee ihan puikkoihi. Seuraaval keral met tehrään töitä terhakkaaste paremmi, ja asetetaan tavote huimaavaan 20€ asti. Mää luppaan omalt taholtani, etten vahinkossakaan käy välis missään viaraas parturis enne seuraavaa Rauta ja Petrooli tapahtumaa. Kuukunan kotisivult voitte seurata kuvakalleriast kuukausittain tapahtuvaa kehityst. Tukka kasvaa. Ehrottaisin kyl, et katotte jonkun muun enempi kuntoa kehittävän harrastuksen itellenne, kon aktiivisen kuukunasivuston tukankasvamisseuraamisen tavotekehityksen tiirauksen. Siinä rasituksel joutuu enämpi se tuali, mist käsin katotaan tätä kasvuston kehityst.

Met väsätään kovaste erinomane kooste tapahtumast itestäs, mis näky elävää konehistoriaa selostuksine kaikkine. Se o tuatettu klupin tiatoviisaitte kans yhres, et siin vaihees ko sen katottavaks saa tilata, nin kyldyyripläjäys o hiano. Mut minkäänkään näkösi ennakkotilauksi ei vastaanoteta. Kuiteski vihjeenä voiraan sanoa, et tuleman pitää 2 erilaist versio. Varsinaine R&P 2005 kooste hianoine tuuletuksinen siit tämänhektisest museoraktorikokoelmast, ja pääl vaihtoehtona Spesial Edition vaihtoehto, mikä sisältää erellämainittujen lisäks kaikki tähänastiset Maalaisromantiikkaa ja perinteitä-vireot tupla DVD pläjäyksen.

Ja kon tiäretään semmonen seikka, et tuki€uroil löytyy parempaaki käyttöö kon kuukunavireopläjäystilaus ( minkä kyl saa pantu verovähennykseen, ko se o opetusvireo ) nin kehotan Herrasmiähiä malttaman sen verta, et kysinen kooste saaraan valmiiks rakennettu.

Mun oma rakas Emäntä sanos, et "kyl sää varmaste fanei itelles saat, ko sää tykkäät ihmisist kovaste, mut sun kuuluu hualehti sillai, et ko joku tule sun kans juttelema tapahtumas enempi, ni sun täyty aika käyttä enempi juttelus heijän kans, ettei He luule sua ylpiäks". Ja meijän äitipäiti o aivan oikias. Olisin itekki halunnu oikeesti pamlata enempi, mut ko mää väärin luulin, et mul o kiirus jossai muual, ni olin toistaitone. Anteeks. Ei tule tämä virhe enää toistuman.

Nyt en enämpi enää täs kohras jaarittele, toitotan vaan suureen ääneen et "Tervetuloa toistekki".

T: Kuukuna

RE: Kuukunaraportti R&P 2005
Lähettäjä: ollijii
Tiistaina 13.9. 2005 klo 20:05:42

Message:
Äänentoistolaitteet oli tosiaan semmoinen pulmallisempi momentti R&P:ssä, mutta niin oli viime vuonnakin. Koskahan keksittäis konsti, jolla sähköö ja äänenvahvennusta saatais tarvittavaan paikkaan tarvittavana ajankohtana???
Meinaan, ettei Clubin mitenkään kannata ruveta investoimaan omaan studioautoon+ulkoämyreihin
Kuukunan osastolta jouduttiin hyvinkäällä lainaamaan hiukan pattereitakin mikrofoneihin, mutta kun ne itte mikit oli lähes entisiä....


RE: Kuukunaraportti R&P 2005
Lähettäjä: vesa
Tiistaina 13.9. 2005 klo 20:14:14

Message:
Hyvät oli äänentoistot verrattuna moneen muuhun tapahtumaan ja kuuluttaja kentällä ja perillä mitä höpötti. Harrastetapahtumahan tämä lienee...
Ja olihan siellä INFO-piste jossa nätti flikka.
RE: Kuukunaraportti R&P 2005
Lähettäjä: FM52
Tiistaina 13.9. 2005 klo 20:59:25

Message:
Eipä tuo niin kumma juttu olisi laittaa ämyrivehkeitä jos sen asiaksi ottaisi.

Vaan mikä lie äänentoistövaatimus? Torviämyrit on kelposia puheen toistoon, mutta hiukan vaatimattomia musiikin esitykseen.

Mutta musikanteillahan on tietysti alan vehkeet omasta takaa.

Eli torviämyreitä X kpl. piuhaa, liittimiä, vahvistin, ämyrien tolpat, mikkiteline, mikki.

Mites muuten tuo kierto saadaan pois. Siihenhän on keinot, mutta mikä se pomminvarma ja halpa keino on.
RE: Kuukunaraportti R&P 2005
Lähettäjä: Kuununa
Keskiviikkona 02.11. 2005 klo 22:19:35

Message:
Tapahtuma järjestetään taas ensvuan. Terve tulloo vuan kaik.
RE: Kuukunaraportti R&P 2005
Lähettäjä: uppiniska
Keskiviikkona 02.11. 2005 klo 23:23:06

Message:
uppia että ehditään valmistautua ens vuoteen
RE: Kuukunaraportti R&P 2005
Lähettäjä: KL
Torstaina 03.11. 2005 klo 00:18:36

Message:
Eikös tota tapahtumaa vois siirtää aikasemmaksi, sillonkun useimmilla ihmisillä on kesäloma, sitten minäkin kävisin sitä Kuukuna-lippistä kirraamassa Kuukuna-osastolla.
RE: Kuukunaraportti R&P 2005
Lähettäjä: Paperimies
Torstaina 03.11. 2005 klo 08:46:22

Message:
Joo ilman muuta aikasemmaks että ehtii kesälomilla käydä silimittelemäs konehia.
RE: Kuukunaraportti R&P 2005
Lähettäjä:
Torstaina 03.11. 2005 klo 20:35:25

Message:

RE: Kuukunaraportti R&P 2005
Lähettäjä: hiijoppia
Maanantaina 07.11. 2005 klo 13:58:43

Message:
hiijoppia