Aihe: Kunniapalkinto Vieterille
Lähettäjä: Olli J. Ojanen
Maanantaina 12.9. 2005 klo 12:13:05

Viesti:
Rauta ja Petrooli 2005 masinistijuhlien yhteydessä sunnuntaina luovutettiin iso pokaali tunnustuspalkintona Vieterille, eli siviilissä Raimo Jouselle.
Vieteri on ehtinyt tehdä urakointitöitä Fordson ja Ford - sukuisella traktorikalustolla jo muutamaa kuukautta yli puolen vuosisadan ajan. Hän aloitti Fordson Majorilla toukokuussa 1955.
Tunnustuspalkinnon idea lähti Vieterin kaveripiiristä. Palkinnon toteuttivat ja luovuttivat Yrittäjäin Maatalous ja Fordson Club Finland.
RE: Kunniapalkinto Vieterille
Lähettäjä: oopee
Maanantaina 12.9. 2005 klo 14:13:49

Message:
Rauta ja petrooli 2005 on sitten pidetty tältä vuodelta ja kerhon presidenttinä tahdon kiittää kaikkia järjestelyissä suorasti ja epäsuorasti mukana olleita onnistuneen tapahtuman järjestämisestä. Erityiskiitokset paikallisille työmyyrille Arto Haapakorvelle, Simo Virtaluomalle ja Eero Latostenmaalle käytännön järjestelyistä, naisjaostolle talkoo- ja kokousväen ravinnollisten tarpeiden tyydyttämisestä ja lipunmyynnistä sekä ahkeralle kuljetusporukalle joka Lehdon Timon johdolla öitä myöten lähes yli-inhimillisin ponnistuksin kuljetti kalustoa ettiistakasin.
Kun sääkin oli suosiollinen voidaan tyytyväisenä todeta tilaisuuden lukeutuvan onnistuneiden tapahtumien joukkoon mukavien muistojen kera.


RE: Kunniapalkinto Vieterille
Lähettäjä: oopee
Maanantaina 12.9. 2005 klo 14:19:45

Message:
Vielä viikonlopun tapahtumasta uteliaiden tiedonjanon tyydyttämiseksi sen verran, että häkissä olevien halkojen painoa koskevan arvauskilpailun voitti naishenkilö Hämeenlinnasta oikealla arvauksella 255 kg. Onnittelut voittajalle. Halot tulevat kotiin ihan lähiaikana. Hajonta arvauksissa oli muuten melkoinen ääripäiden ollessa 52 kg ja 1300 kg.
RE: Kunniapalkinto Vieterille
Lähettäjä: Helinin Matille
Tiistaina 13.9. 2005 klo 15:11:07

Message:
OOPee.ltä unohtui kunniamaininta Helinin Matille, jolta kului aikaa, naftaa ja ymmärrystä kaikille ainakin viikon ajan valmisteluissa. Hänen pelloilleen pystytettiin 7- metriset lakanat 6:n bofoorin tuulessa, josta muuten lähitienoon " keräilijät eivät niitä enää " siirtäneet " minnekkään, kuten kävi ensi yrittämällä. Matin vaimo ruokki jo etukäteen talkooporukkaa mainioilla leivonnaisilla, joten nyt kiitokset myös hänelle.
Eero L. / Hyvinkää