Aihe: Suuri HÄRDELLI
Lähettäjä: Kuukuna
Maanantaina 05.9. 2005 klo 17:46:57

Viesti:
Fordson Club Finland järjestää hienon Rauta & Petrooli tapahtuman Hyvinkäällä ens viikonloppuna. Ohjelmas o monta eri sortimenttii, ja palkintojaki mont lai.

Jos joku haluaa ilman suurta vaivaa saara erinomasen kiistellyn kulttituatteen, elikkäs Kuukunalippiksen, riittää kun tulee Kuukunaosastol, ja sanoo: "yks pläjäys Kuukunalippis mulle mialuuste het, kiitos" ni saa. Molempina päivinä kolme nopeinta. Hitaammat saa eienäätä. Kannattaa koittaa, varsinki Juuson! Ja lisäks 3 nopeinta Eskoo, mut sit täytyy näyttää henkkari.

Huhu kertoo, et siäl o nyt jo innokkaimmat makuupussin ja eväspaketin kans jonottamas, et pääsis pia sisäl lippist vonkaaman. Pyyntilause tatuoituna oikial sanamuarol hihanahkasse.

Myäs voi valokuvauttaa ittes Kuukunan kans, jos o oma kamera ja vilmi, tai vaihtoehtosest pikselei vapaana kameras. Ei maksa mittään, mut saa herkullisen muiston ittelles. Varsinkin kauniimman sukupualen masinisteitte toivotaan käyttävän tilaisuus vaarin. Jos Herrat Masinistit tahtoo kans muistokuvan, nin heillen kuvakaveriks tulee mun Emäntä, mää en kerkiä, ko o kiirus mual. Eikä maksa mittään, paitti jos vapaaehtosest tahtoo antaa kipiöil pilteil piäne lahjotukse keräyspurnukkaa.

Herra Nestori tulee mialuste naismasinistin sylkkyn kuvaushetkel, mut se maksaa sit jo €uron pakkopullana keräyskassaan. Ja jos Nestori pure, saa pulittaa itte oman lääkärikulun. Ei se yleensä pure. Kovi.

Semmoset epäonniset, kekkä ei pääse viallise auton tai kipiän kontin tai muun vastaavan verukkeen takia Rauta & Petroolitapahtuman mukka, voi sit myähemmi tilata klupilt kooste DVD:n, jost näkyy hianot pelit, shout ja pal muuta.

Mää luulen, et kenenkä ei pettyneenä tartte mennä takas kotti, vaik varsinaisest hattarativolipileist ei olkka kysymys. Tapahtuman pääasiallinen tarkotus on tuara yleisöl katteltavaks elävää konehistoriaa tyänäytöksinen kaikkineen. Elikkäst kulttuuria. Menneilt vuasilt. Kummottos vähä aika taane tehti. Ja kummosil koneil.

Tervetuloa kaikki T: Kuukuna & Team
RE: Suuri HÄRDELLI
Lähettäjä: Kuukuna
Maanantaina 05.9. 2005 klo 20:41:03

Message:
Kon nyt tääl meijän kaikkie yhteisel FORDSON CLUB FINLAND masinistie keskustelupalstal aletan Rauta ja Petroolipläjäyst kehuma eli mainostaman, niin piretään tätä ketjua kohtuu ylhääl ain siihe saak, ko esirippu lävähtää auki, ja yleisö areenal päästetän kaikenlaist hiano kattoma.

Siks panin jo nimekski Suuri HÄRDELLI, kon semmost o ny ilmas. Jos tarkal nenäl haistele, nin kyl hiuka jo Petrooliltki tuaksahta.

Mul olis yks kipalet kutsuviaraspiljettiki jaos. Kuka on kaikkist innostunein, nin saa sen. Ilman sen kummempi kilpailui. Riittää, et o semmone Masinisti, ko ei ol äijä sukupualeltas. Elikkäst tähä johonki alapualel piäni sepustus, ja sit emaliin mul viästi semmosen osotteen kera, mihi piletti lähetettään, nin saa.

Ja ettei mua haukuttais sukupualisyrjijäks, nin annetaan yks kappale kutsuviaraslippua semmosel Herra Masinistil, ken lurittelee mukavan lorun aiheest. Erellytän joukos olevan sanat: Masinisti, Rauta, Petrooli ja sauna. Mul o jo konsti katottuna semmosen tilanten kohral sattues, et hyvi ehrotelmi tulee monta. Sit ratkasee Nestori asian vainullans. Jos ei kuka viäl tiärä, Mister Nestor on meijä Papillon. Sotakoirie kuulua sukua. Toristan täten.

Hyviä loruja orotellen, makustelija Kuukuna
RE: Suuri HÄRDELLI
Lähettäjä: tukijussi
Maanantaina 05.9. 2005 klo 22:30:52

Message:
Panest ny sit ne viikonpäivä/t kans tänne. Nii et jos ovakki lauantain ja mää tulen pyhän, ni see onki harmin paikka.

Emmää jaksaisis hakki netist. Kooklen kans varmastenki löyryisis, mukku emmä viiteisis.
RE: Suuri HÄRDELLI
Lähettäjä: Jukhard Kiva
Maanantaina 05.9. 2005 klo 22:32:37

Message:
Päivät ovat lauantai 10-17 ja sunnuntai 10-17
RE: Suuri HÄRDELLI
Lähettäjä: Lähellä on
Maanantaina 05.9. 2005 klo 22:33:32

Message:
Eipä tarvitse kaukaa hakea;jos pääsi kääntyy vähääkään,niin tuossa vieressähän on sinisellä sinne linkki.Ei tarvitse googlettaa.
RE: Suuri HÄRDELLI
Lähettäjä: tukijussi
Tiistaina 06.9. 2005 klo 07:12:31

Message:
Ei näy linkkiä minulle, olen kun en ole samalla sivulla kuin sinä.

http://www.masinistit.com/cgi-bin/masinistit/nayta.pl
RE: Suuri HÄRDELLI
Lähettäjä: PS
Tiistaina 06.9. 2005 klo 08:03:30

Message:
Ei saisi kirjoitella ennen aamukahvia. Siitä kumminkaaa mitään tule.


RE: Suuri HÄRDELLI
Lähettäjä: qp
Tiistaina 06.9. 2005 klo 08:42:06

Message:
Mene tuonne:

http://www.masinistit.com/index2.htm
RE: Suuri HÄRDELLI
Lähettäjä: TT
Tiistaina 06.9. 2005 klo 09:29:59

Message:
Kartta löytyy täältä:

http://www.uudenmaanmaaseutuopisto.com/opastus.htm
RE: Suuri HÄRDELLI
Lähettäjä: Jaska Y
Tiistaina 06.9. 2005 klo 14:39:34

Message:
Vanhasta kalustosta:
Joskus oli Aamulehdessä veteraanikuorma-autoista juttua, väitettiin yhden käynnistämiseen tarvitun trasselin polttamista "kaasuttajan kurkun alla".

Vaikutti pahalta: Auto oli dieseli ja sen kaasuttajalla pitkä parta!

Eiks nääs kaasutin o esim. Warressa se, joka jäätyy +5 ja -10 asteen välillä olevissa lämpötiloissa (laite) ja kaasuttaja se joka jäätyy kylmemmällä (kuski).
RE: Suuri HÄRDELLI
Lähettäjä: Kuukuna
Tiistaina 06.9. 2005 klo 17:23:14

Message:
Penkaas nyt loruillen sellaiset Herrat Masinistit, keillä on mahdollisuus tulla R&P tapahtumaan, kutsuvieraspiletti olisi tarjolla. Ohjeet toiseksi ylimmässä viestissä.

Myös on vielä vapaana kauniimman sukupuolen edustajalle tarkoitettu kutsuvieraslippu.

Reippaasti nyt, että postin Kusti ehtii toimittaa piletit perille.
RE: Suuri HÄRDELLI
Lähettäjä: tukijussi
Tiistaina 06.9. 2005 klo 17:48:28

Message:
Kyl mää ainaki maksa oma lipu, ei olt köyhi eikä kippiöi. Lauanta meinasin käyr kattomas, jollei mittä merkilist pääs tapattuma.
RE: Suuri HÄRDELLI
Lähettäjä: Kuukuna
Tiistaina 06.9. 2005 klo 21:54:41

Message:
Herra "tukijussi" on fiksu, pääsylipun maksaneita tarvitaan kerhon talouden ylläpitäjiksi. Varsinkaan kun lipun hinta ei ole kovinkaan kallis.

Olet tervetullut tapahtumaan.

Asiast mual: Kun olin piltti, äiti opetti: "Älä poika syö Tummeli-nimistä sulatejuustoa, se ei ole hyvää". En uskonut, kokeilin. En kokeile enää.
RE: Suuri HÄRDELLI
Lähettäjä: hehee
Tiistaina 06.9. 2005 klo 22:14:01

Message:
laitoit sitä varmaan anukseesikin kun läksit homoileen tukijussin kans?
RE: Suuri HÄRDELLI
Lähettäjä: laiskat
Keskiviikkona 07.9. 2005 klo 03:37:39

Message:
onko tämä kuukunan mainoskerho vai saako täällä keskustella majureista?
RE: Suuri HÄRDELLI
Lähettäjä: HRD
Keskiviikkona 07.9. 2005 klo 14:12:05

Message:
Eipä oo ainakaan vielä näkynyt innokkaita jonottajia tapahtumapaikalla...=) T:"traktoritohtori"
RE: Suuri HÄRDELLI
Lähettäjä: ollijii
Keskiviikkona 07.9. 2005 klo 19:06:38

Message:
Meinaan kyllä minäkin olla äänessä ne tulevat pari päivää ja niiden välisenä iltanakin. Mutta koitan olla häirittemättä Kuukunaa.
RE: Suuri HÄRDELLI
Lähettäjä: pöljiä riittää
Keskiviikkona 07.9. 2005 klo 21:44:03

Message:
Kuukuna on aloitteleva koomikko (omasta ja yksinkertaisen emännän mielestä) ilman alan koulutusta. Noita Suomessa riittää. Annetaan pojan munata itsensä. Mitenkähän paljon lienee noita yhden keikan saaneita surkimuksia. Ihmettelevät miksi puhelin ei enää soi..
RE: Suuri HÄRDELLI
Lähettäjä: tukijussi
Torstaina 08.9. 2005 klo 07:12:55

Message:
Huumorimieltä tarvitaan. Eli kun on iloinen luonne ja hiukan hullu, niin elämä maistuu paljon paremmalta.

Meillä kun nyt on vain tämä yksi muutaman vuosikymmenen taival tässä, niin ei sitä pidä hukata kitkeryyteen ja kateuden vaivaan. Hukkaan menee semmoinen elämä.

Sano Siirakki
RE: Suuri HÄRDELLI
Lähettäjä: pieni Härdelli
Lauantaina 10.9. 2005 klo 20:17:41

Message:
Lauantain suures Härdellis meinas syntyä piänempikin härdelli, kun joku huonosti näkevä senioripiltti oli käsittänyt tämän viestiketjun alun väärin ja posautti Echon 44 ruskeilla Magnumeilla koko pitkän makkarajonon ohi ja täräytti myyjälle, et: "yks pläjäys mulle tosta mialuuste het, kiitos". Vain myyjän lamaannuttava kotkankatse kaahaajan sormille ja jonossa olleitten Kuukunalakkisten salamannopea toiminta estivät Eskon poissaollessa pahemman härdellin syntymisen. No, kaveri osoittautui lopulta vaarattomaksi ja niitä yön yli portilla nukkuneiksi, joilla ei vielä ollut lippistä ja ilmaislakin toivossa ryntäsi raukka väärälle teltalle. Kino-Kuukunahan oli näläntorjunta-asemasta vain tikanheittomatkan päässä ja kaveri ilmeisesti näin menetti "varman lippiksensä". Elämä on joskus julmaa!