Aihe: kaksoiskytkin
Lähettäjä: onko totta
Lauantaina 03.9. 2005 klo 19:08:21

Viesti:
Tuli ostettua nuffi jossa on k-kytkin.Myyjä väitti että on suht harvinainen Suomen maassa.Kuulemma pirun kallis siihen aikaan,sai kuitenkin lisävarusteena.En ole kyllä tätä ennen tavannut kuin yhden vastaavan,joten onko niitä enempi vai vähempi.Totta Meca tai Savaloja tietää asiasta jotain :)
RE: kaksoiskytkin
Lähettäjä: Tenspeed
Sunnuntaina 04.9. 2005 klo 11:17:30

Message:
Asensin omaan nuffiin 10/60 vuonna 1982 kaksoiskytkimen itse jälkiasennuksena joka on kai ainut tapaus Suomessa ja ehkä KOKO maailmassa jos pieni huumori sallittaan He!
Eturunko piti vaihtaa ja vaihteiston alaakseli ym ym.Alaakseli on nyt putkimainen jonka läpi voa -akseli menee vomanottokoneistolle.Kytkimellä on pyöritetty monena syksynä sivupuimuria (JF MS90)mutta ei enään nykyään kun ei ole viljaa kasvussa.
Tuossa olit kyllä oikeassa että niitä on aika harvassa nuffissa,ehkä pallonokka nuffeissa niitä oli melkein järestään.Toivon antoisia hetkiä k-kytkimen parissa ja jos tulee ongelmia ,jotain tiedän minäkin kyseisestä värkistä ei muuta kuin kysymyksiä.Ostin muuten kytkimen osat purkaamolta (Heinolan Auto ja Traktori)maksoivat siihen aikaan noin tonnin.
RE: kaksoiskytkin
Lähettäjä: Meca
Sunnuntaina 04.9. 2005 klo 17:00:45

Message:
Harvinainen tuo kaksoiskytkin tosiaan on, en ole itse koskaan sellaista toiminnassa nähnyt, ainoastaan pari irrallista vaihteistoa.