Aihe: Suomen perse ei kestä
Lähettäjä: Arvo Paperi
Tiistaina 30.8. 2005 klo 07:08:13

Viesti:
Kauanhan siihen meni, mutta lopultakin edes yksi arvon ministereistämme on yöllisillä laskutoimituksillaan tullut siihen lopputulokseen että maahanmuuttajille ei pitäisi antaa muita etuja kuin asunto, normaali työttömyyskorvaus ja ruoka-avustus. Toi aatoksensa jopa julki ja siitähän tietysi äläkän aikaan sai. Ilmeisen virheellinen laskutoimitus siis. "saavutettuja" etuja ei kai pidä edes maahanmuuttajilta alkaa suinpäin poistamaan. joutuisivat kai piinallisen kurimuksen kouriin täällä Suomen maassakin kun ovat jo ehtineet tottua parempiin oloihin ja mukavampaan elintasoon kuin ne ihmiset joiden veroeuroista se heille kustannetaan. Mene ja tiedä..
RE: Suomen perse ei kestä
Lähettäjä: Pieni korjaus
Tiistaina 30.8. 2005 klo 07:20:02

Message:
Ei se noin ihan mennyt. Toimeentulotukea se oli poistamassa niiltä kiertopalkinnoilta, jotka on jo saanut hylkäävän päätöksen muista EU-maista. Siis tuon tarkoittamasi työttömyyskorvauksen. Hän ehdotti noille tapauksille pelkästään asuntoa ja ruokaa turvapaikanhakemusten käsittelyn ajaksi eikä muuta. Ne pakolaiset, jotka ei ole saanut muista maista hylkäävää päätöstä nauttisivat edelleen samoja tukia, kuin muutkin tähän asti. Hieno idea. Turha ralli vähenisi.
RE: Suomen perse ei kestä
Lähettäjä: ihan sama
Tiistaina 30.8. 2005 klo 07:37:39

Message:
poistaa minkä poistaa. paskat niiltä kuitenkaan mitään poisteta. enempi vaan annetaan ettei tarvi kärsiä. ja onhan se hyvä että annetaan. evvk. onhan noita joutilaita veroeuroja keertyny valtion kassaan ku pidetään tiet vaan yhtä surkeina kärrypolkuina vuodesta toiseen. tuskin edes majorilla pääsee enää ensvuonna hki-tku väliä ajelemaan.
RE: Suomen perse ei kestä
Lähettäjä: jee jee
Tiistaina 30.8. 2005 klo 08:08:20

Message:
mää muutan ahvenanmaalle. siellä viljelen tyrniä ja maistelen pottua. ei näy tummia poikia ei. eikä tarvi paljon töitäkään tehrä. senkun vaadin enempi emämaalta vaan. ja maakuntapäivillä kovaan ääneen hingun et saatas lopultakin se taalari omaks rahaks. ois taalareita taskut pullollaan ja tyrnimehu hölskähtelis mukavasti mahassa. ei paljon kiire vaivais. tukholmassa kävisin törsäämässä rahat joita emämaasta olisin kupannu. ja itsenäisyyttäkin vonkaisin. paitsi turvatakuut suomelta vaateisin, mut kivittelisin jos muuten vaan pistäytyisivät sotalaivalla turhan liki kalavesiäni. ja suomenkielen unohtaisin vallan. enkä muita suomesta haluais uudelle kotoseudulleni päästää. ite kuitenkin kävisin suomessa naureskelemassa persaukisille sukulaisilleni. ruotsin kielellä tietysti. ja volvolla. komian akan voisin kiikuttaa ruotsin maalta, ni ei tarttis kuunnella sitä suomen polotusta. voiskohan ruotsista raahata maarianhaminan parhaille tyrnipensaistoille oikein kunnon majorin? vaikka skoonesta..kerran vuodessa ökyveneellä seilailisin johonki silakkamarkkinoille ja tyrkyttelisin tyrnisilakoita hölmöille suomalaisille ällistyttävään hintaan. itteäki hirvittäis, vaik en mikään persaukinen oliskaan. ja rkp:tä äänestäisin. enestamia. leppäkerttupinssillä koristaisin rintapieltä. rottingilla olevaa sellaista. ökypurren perään nostaisin eteläruotsin kokoisen ahvenanmaan lipun. sais sateensattuessa vaikka näppärän telttakatoksen siitä viriteltyä ettei juhlakansan tarttis kastua ostellessaan herkkutuoteitamme joita ilolla naapurisaaren tyrniviljelijän kanssa kaaupittelisimme. voi sitä elämää. pitäsis vaan laittaa hienoon 3G puhelimeen muistutus päälle, että piippais aina parikertaa vuodessa koska pitää taas hetken mekastaa helsingin suuntaan arkkadian mäelle jotta lisää kaikkia juttuja tänneppäin! paitti maahanmuuttajia. niitä en haluais. enkä suomalaisia. mielummin muita jos pakko olis ottaa, mut onneks ei olis. kortteja lähettelisin tammisaareen tutuille. juhannuksena pikku sherrypäisäni skoolailisin juhannus salon juurella ja laulelisin juomalauluja ja söisin ruotsalaista sylttyä. plasmatelkkarista kattelisin hyviä ruotsalaisia ohjelmia. jos kuvanlaatu olis huono, soittaisin ylen pojat korjaamaan antennin asentoa. raahesta tai jostain muusta kaukaisesta turvekylästä mut suomesta tietenkin. paskat niille maksaisin, väittäisin jotta telkkarilupamaksu kattaa sen että telkkarista komian digikuvan näen. telkkarilupalaskulla sytyttelisin tulet saunanpesään. ei muuten mutkun se olis suomenkielellä, ni en ymmärtäis et mikä se on. ja maksukin olis euroissa vaik taskuissa ja tilillä ei olis ku mielettömästi taalareita vaan.kylä jämpti on niin.
RE: Suomen perse ei kestä
Lähettäjä: maastamuuttja
Tiistaina 30.8. 2005 klo 09:49:21

Message:
http://www.vapaasana.net/keskustelu/?topic_id=20639
tässä osoite missä voitte mainiosti jatkaa tätä keskustelua
RE: Suomen perse ei kestä
Lähettäjä: maastamuuttja
Tiistaina 30.8. 2005 klo 09:49:31

Message:
http://www.vapaasana.net/keskustelu/?topic_id=20639
tässä osoite missä voitte mainiosti jatkaa tätä keskustelua