Aihe: paperilakko
Lähettäjä: paperilakko
Perjantaina 26.8. 2005 klo 18:02:17

Viesti:
En oo lapsellisempaa ketjua nähny tällä sivustolla kuin tuo paperilakko. Oikeen hävettää lukia.
RE: paperilakko
Lähettäjä: Fiksu
Perjantaina 26.8. 2005 klo 19:10:42

Message:
Harvoin näkee kakaramaisenpaa ketjunaloitusta kuin tämä on:Turha edes yrittää ymmärtää,että aloittaja osaisi hävetä,tyhmä ja amis kun on tai muuten vaan vahvalla lääkityksellä.
RE: paperilakko
Lähettäjä: paperilakko
Perjantaina 26.8. 2005 klo 19:30:57

Message:
En myöskään ymmärrä tuon amisjutun pointtia. Onko se jonkinlainen varhaisnuorten ilmaisu, jonka tarkoitus on halventaa objektia?
RE: paperilakko
Lähettäjä: Fiksu
Perjantaina 26.8. 2005 klo 19:36:27

Message:
No jaa,oisit vaan voinut laittaa ton tyhjänpäiväisen kommentisi sen ketjun perään niin olisit saanut ajatuksesi oikeaan osoitteeseen.Oliko muka sinun asiasi niin TÄRKEÄ,että piti oikein oma ketju aloittaa.
RE: paperilakko
Lähettäjä: paperilakko
Perjantaina 26.8. 2005 klo 21:18:04

Message:
Niin jos tyhjänpäiväistä kommenttia etsitään, niin liekö tuon "fiksun" vastine ketjun aloittajalle kaikkien aikojen pohjanoteeraus.

Tämä "fiksu" on ilmeisesti hlö. joka mielestään pystyy valikoimaan FCF:n keskusteluosiolle sopivat aiheet. Sinun pitänee siis tehdä itseäsi tykö kerhon johdolle, josko pääsisit sensuroimaan mielestäsi asiaankuulumattomia ketjun aloituskommentteja.

Sitä odotellessa jatkamme niin kuin ennenkin. Ja "fiksu ilmeisesti jatkaa asiantuntevia kommenttejaan paperin lakkoa käsittelevässä ketjussa. Siitä tämä kyseinen ketju sikisikin.
RE: paperilakko
Lähettäjä: metsäjussi
Sunnuntaina 28.8. 2005 klo 13:43:16

Message:
Yhdessä ketjussa kysyttiin paljonko tukkipuun kasvattaminen maksaa, ja oltiin mieltä että itsekseenhä se siellä kasvaa. Eli ei puulla ole arvoa.

Niinpä. Eihän sillä Marksilaisen talousopin mukaan olekaan mitään arvoa. Korkoa eikä arvonnousua ei tämä talousoppi tunnusta, jolloin jää pelkkä työn arvo.

Ihmettelin vaan tuossa miettiessäni asiaa, että kuka sen palkan, ja mistä rahoista, tuon opin mukaan voi työntekijälle maksaa?


RE: paperilakko
Lähettäjä: kapitalistijussi
Sunnuntaina 28.8. 2005 klo 13:55:29

Message:
Nyt on käymässä niin, että energian hinnan noustessa on pyritty alkutuotteesta eli raaka-aineesta höyläämään kaikki mahdollinen pois. Kaikilla aloilla.

Puun osalta on kuitu/selluraaka-aineena käytetyn osan käyttö tulossa energiakäyttöön 30 vuoden periodilla.

On ratsastettu kehitysmaiden, joihin on luettu Venäjän federaatiokin, tähän asti ilmaisella raaka-ainevarannolla, jolloin on pystytty riistämään raaka-aineketjua kipurajalle.

Toiminta on ollut eettisesti tuomittavaa kaikkialla, ja ekologisesti kestämätöntä ainakin trooppisissa maissa.

Raaka-aineitten riistohyödyntäminen on mahdoton yhtälö teollisuuden kannalta pitkän aikavälin toiminnassa. Tämä selviää lähivuosikymmeninä, kunhan on myllätty tämä "uusi talous" läpi, ja saatu siitä konkreettista tietoa.


RE: paperilakko
Lähettäjä: hoho
Sunnuntaina 28.8. 2005 klo 15:04:05

Message:
saatanan paksatunkionvahdit tukiasipellet tejättarttis kaiki tapaa