Aihe: ATK tukihenkilö
Lähettäjä: nörtti
Tiistaina 16.8. 2005 klo 12:47:19

Viesti:
Aloin asentaa Repun sähköpostia koneelle. Voi VITTU. Minkälaisia perkeleen persereikiä nuo ohjeistajat oikein ovat, vai onkohan tuo täyttä vittuilua. Saatana jos minä tekisin työni noin, saisin potkit alta viikon. Suoni katkee pääästä perkele!!!!!!
RE: ATK tukihenkilö
Lähettäjä: Ihan Ite
Tiistaina 16.8. 2005 klo 13:06:28

Message:
Otappa tujjaus lirporttii elliiksiirivä ja eeköpä tuo siitä lutvviivvu. Toemintaperuate on ihan samanlaenen ku pappatunskassa paetsi että ee ou sinnepäenkkää. Tunska lähttöö polokemalla käännttiinj. niinjku emäntähhii.
Eepä muuta ku Hörps ja kätkölle.
RE: ATK tukihenkilö
Lähettäjä: Antsa
Torstaina 18.8. 2005 klo 00:14:16

Message:
Älä ihmeessä narahda moiseen reppuun. On käytännössä sama kuin MTV3:n ilmainen luukku.com. Ei voi käyttää oman koneen sähköpostiohjelmalla, ainoastaan niin, että kirjautuu ensin reppu.net palveluun ja sieltä erikseen omaan sähköpostiin. Et siis voi selata ja lukea vanhoja postejasi ilman reppu-palveluun kirjautumista. Liitetiedostojen lähettäminen ja tallentaminen oamlle koneelle on vaivalloista. Jos haluaa normaaleja sähköpostin ominaisuuksia, kuten mahdollisuutta oman koneen sähköpostiohjelman käyttöä, on maksettava lisää MTV3+ -palvelusta.

Jos sinulla on laajakasta, niin ainakin Elisan ja Soneran palveluun kuuluu hintaan oikea sähköposti. Suosittelen sellaista.

Reppua helpompaa on käyttä suoraan rajoitetuilla ominaisuuksilla varustettua luukku.com tai saunalahti.fi web-mail -posteja.
RE: ATK tukihenkilö
Lähettäjä:
Torstaina 18.8. 2005 klo 00:30:01

Message:
Minkäköhän takia repun ohjeissa ja luukun ohjeissa väitetään että onnistuu.
RE: ATK tukihenkilö
Lähettäjä: Antsa
Torstaina 18.8. 2005 klo 01:02:11

Message:
Katso tarkemmin. Lisävarusteet jne. sieltä lopulta löytyy, että niitä varten on hankittava se maksullinen plus -palvelu.

Täydennän vähän edellistä vuodatustani siltä osin, että oman koneen sähköpostiohjelmaa voi käyttää jos on pyhelinverkkoyhteydessä tai ISDN yhteydessä, mutta ei laajakaistayhteydessä.

Luukku-sähköpostin lukeminen muilla postiohjelmilla
03.03.2005 14:31


Luukku-sähköpostia voi lukea melkein millä tahansa postiohjelmalla, jos olet hankkinut lisävarusteena Luukku Plus -paketin tai käytät MTV3 Internet-liittymää tai MTV3 Laajakaistaa. >Lisävarusteet

Kirjaudu sisään Reppuusi ja etsi tämä paikka
http://www.luukku.com/reppu?item=customerservice&op=ext-mail-clients-nologin

En ole aivan varma, mutta hätäisesti ohjeet lukien käsitin vielä, että vaikka on maksanut + -palvelun, on kirjauduttava reppuun tai mtv3 -palveluun ennenkuin se Outlookin tai Thunderbirdin käyttö onnistuu.RE: ATK tukihenkilö
Lähettäjä: nörtti
Torstaina 18.8. 2005 klo 09:15:07

Message:
Voivoi. Minä otin kokeeksi sellaisen ilmaisen MTV3-liittymän modeemilla, mutta eipä toimi siinäkään.

Pitääpä koittaa tuota repun kautta vielä. On nääs yksi osoite "reppu.net" joka on käytössä. Menivät taannoin muuttamaan systeemejä enkä ole sen jälkeen onnistunut saamaan postia koneelle.

Tässä on mennyt tunti jos toinenkin. Kyllä se varmaan taas siitä selviää kunhan viitsii pitää asiaa yllä. Ottaa päähän nuo "ohjeistukset", kun loppujen lopuksi joutuu itse perkaamaan asian yrityksen ja erehdyksen kautta. Niin yleensä aina.