Aihe: Käytösohjeita
Lähettäjä: Vexi
Tiistaina 09.8. 2005 klo 20:22:05

Viesti:
ULUKOMAALAASET:
Ulukomaalaanen on monaasti ihimetys, sellaasen kohorates on hyvä muistaa notta ulukomaalaanen on useen vilikasluantoonen ja kova puhumahan. Ulukomaalaanen vaa useen puhuu ulukomaankiältä jotei kaikki ymmärrä, prasiliaa, pelkiaa, sveitsiä ja muita kummallisia kiäliä. Ulukomaalaaselle kannattaa kuitenki puhua vaikka suamia jos ei muuta osaa. Pääasia nottei oo tuppisuuna ja anna töykiää kuvaa ittestänsä. Kannattaa puhua kuuluvalla äänellä ja harvaksensa jos se sattuus vaikka ymmärtää.

Puheen voi aloottaa vaikka säästä: "K Y L L Ä O N K O M I A I L I M A !" Jos ulukomaalaanen on hyvin tumman sorttinen voi kysyä "O N K O S I Ä L Ä K A I K K I M U U K K I N N E E K E R I Ä ?" Kyllä se smooltookki siitäsitte lähtöö käyntihi ku on päästy alakuhun.

Ulukomaalaasista pitää viälä muistaa seki nottei ne kaikki välttämättä oo silti maalaasia vaikka niistä käytetähänki nimitystä "ulukomaalaaset".

HOMOT:

Homojen kans taas on siitä helepompaa, kun varsinki kotimaiset homot osaa kiältä oikeenki hyvin. Monet vaan ei osaa olla homojen seuras luantevia vaa niiren käytös muuttuu jäykäksi ja jopa kankiaksi. Jos ei tiärä mitä sanoos homolle keskustelun avaukseksi voi sanua rennosti vaikka notta: "Sitä ollanhan sitte niinku homo"! Näin annetahan ittestä homolle avarakatseenen kuva eikä homo luule heti notta joku aharasmiälisyyren esikuva siinä.

Jos miäshomo eherottaa saunailtaa ja jos sinne lupaa mennä kannattaa ainaki kysyä onko saipua nestehenä vai palana.Jos nimittäin palasaipua lipee kärestä sitte pestes sinne saunanlaattialle se kyllä kannattaa jättää sinne.

KAUPUNKILAASET:

Kaupunkilaaset on kaas sellaasia joille kannattaa asioota selostaa kärsivällisesti. Niitä yleensä kiinnostaa mitä kummallisimmat asiat ja ymmärtämisen kaas niillä kuitenki pakkaa useen olla vaikeuksia. Yleensä ne kyselöö, "mikä tua on" ja "minkä tähäre"?

Näihin kannattaa vastata asiallisesti turhaa kiihkoolua ja varsinki päälle käymistä pitää välttää. Jos kaupunkilaanen ihimettelöö mihinkä kaikkehen tarvitahan niitä viittä uutta raktoria jokka siinä pihas seisoo, se kannattaa viärä pirummoosen sontatunkion viärehe ja antaa tarikko kätehe ja ruveta sen kaas luamahan sontaa korkeehin kippikärryyhin. Ja toimitella notta "konehet on kaiken pahuuren alaku ja juuri, tälläänen talakoomeininki onki palio mukavempaa"!

Yleensä parin kuarman jäläkihin kaupunkilaanen on valamis takaamahan sulle lainan vaikka minkälaasen sonnanajokonehen ostua varte. Kaupunkilaasia on palio mutta maalla kaupunkilaaset kuuluu vähemmistön joukkoho. Ei niitä silti tartte mihinkään aitauksehen laittaa, jonseivät itte sinne halua.

Näitä korrektin käytöksen malliesimerkkiä voi tapauskohtaasesti soveltaa sitte tarpehen mukahan!


RE: Käytösohjeita
Lähettäjä: Neekeriihimeessänsä
Tiistaina 09.8. 2005 klo 20:38:52

Message:
Joskaikkimaailmankorkkiruuvitkerättääspäiväntasaajalle,niinolissiinäneekeriilläihimettelemistä
RE: Käytösohjeita
Lähettäjä: Testi
Tiistaina 09.8. 2005 klo 21:08:24

Message:

RE: Käytösohjeita
Lähettäjä: Kuukuna
Tiistaina 09.8. 2005 klo 21:08:35

Message:
Kaikist tommosist erilaisit ko mitä normaalit, voi käyttää yhteis nimityst: " Tuulahrus eksotiikkaa ". Siin ei ol semmost maustet muka, et olis ourol heti paha maku suus, eikä näi ollen tul terrori-iskuakan esimerkiks jonnekki, mihe muute vois tulla.