Aihe: öljy
Lähettäjä: natikka
Perjantaina 29.7. 2005 klo 22:41:06

Viesti:
Lomalla tarkastin öljyt 533/77 natikasta ,huomasin että polttoaine haisee öljyssä.kone toimii hyvin ei kuluta öljyä eikä savuta ja käynnistyy ensi tartista.Tunteja tulee jotakin 50 vuodessa öljyn vaihto joka toinen vuosi.Onko polttoaineen haju normaalia.tunteja vain 700.
RE: öljy
Lähettäjä: 533
Perjantaina 29.7. 2005 klo 23:28:28

Message:
Mullon samanlainen ja samanikäinen natikka tunteja 2000. onkos talvella minkälainen lähteen käyntiin?mulla ei kovin häävi vaikka pakkosyötöllä avittaa. pyörittääkö sulla startti siinä miten nopeesti ja minkäkokonen akku siinä on?mulla on uusi 125Ah:n akku ja puorittää tosi laiskasti,olen alkanut epäilemään että startissa olis jotaki häikkää. pitää lämmittää jos menee alle -5 asteen jos ei anna pilottia? ei mulla ainakaan öljyt haise polttoaineelle vaikka siinä on kyllä syöttöki aika isollaan.
nostolaitteessa on myös ollu häikkää,en saanu sitä enää muuten pelittämään niin laitoin yksitoimiselta lohkolta letkun suoraan nostosylinterin päähän ja nyt se nostaa ja laskee sillä yksitoimisella venttililohkolla ja hyvin pelaa. Tossa mallissa on se nostolaitteen käyttöventtiili sellainen hässäkkä ettei siitä ota oikein selvää.Siinä on niitä venttiileitä ja jousia,hauleja karoja yms,tarkkuustyöstettyjä vermeitä niin paljon että se alkaa varmasti vanhemmiten juonittelemaan.
Kyllä se tollasena terapia rattorina menettelee vaikka kyllä verku olis ihan eri peli, siinä on sitä jotain....
RE: öljy
Lähettäjä: natikka
Lauantaina 30.7. 2005 klo 09:36:57

Message:
Kyllä tässä natikassa tartti pyörii hyvin, tällähetkellä on henkilöaauton akku 60ah jolla lähtee kesällä ilman mitään hehkutuksia käyntiin .talvella ei ole käytetty muistelen joskus uutena oli 10 astetta pakkasta ja lähti hyvin käyntiin silloin oli vakio 125ah akku. nostolaite toimii aivan hyvin,jonkun verran korjaa asentoa ja paineputket hieman tiputtaa öljyä.Natikan käyttö on vain heinänniitto kesäisin.Tuntuisi että on vikaa johtojen liitoksissa tai tartissa.