Aihe: Rahaa kuluu.
Lähettäjä: pikkusumma
Perjantaina 29.7. 2005 klo 17:39:01

Viesti:
Kyllä täällä on Joukoa ihan turhaa parjattu,eihän se Ahosen melskaaminen tullut maksamaan kuin pahaset puolitoista miljardia euroo vaan.Mikä toi nyt sitten on.Onhan veronmaksajilla rahaa,kolmenvuoden päästä uusiksi taas.
RE: Rahaa kuluu.
Lähettäjä: lahtarit vittuun!
Perjantaina 29.7. 2005 klo 17:41:44

Message:
Mee kuule lahtari valittaan vaan sinne oikeeseen osoitteeseen eli metsäteollisuus ry:lle ! Taas joku vitun idiootti maajussi tietty.
RE: Rahaa kuluu.
Lähettäjä: isäntä
Perjantaina 29.7. 2005 klo 19:47:32

Message:
Mikä on lahtari? Lattarin tiedän kyllä. Oisko rahtari?
RE: Rahaa kuluu.
Lähettäjä: Make
Perjantaina 29.7. 2005 klo 20:13:15

Message:
Älä välitä, kuten näet "lahtarit vittuun" nimimerkillä on kengännumero ja Ä:osamäärä sama.
RE: Rahaa kuluu.
Lähettäjä: Kuukuna
Perjantaina 29.7. 2005 klo 20:58:06

Message:
Välillä haukutaan kaikki lahtareiksi, välillä taas kommareiksi. Toisaalta Demareitakaan ei kukaan sulata. Keskusta on aivan ahterista, eikä kukaan itseään kunnioittava suomalainen ruottalaisia äänestä. Kristilliset taas on hurahtaneita, kuka nyt äänensä niille? Mahtaa Wanhojen traktorien keskustelupalstan taso parantua kovasti, kun näin kovin tarkasti aiheessa koko ajan pysytään? Kun eräs kysyy jotta: "Kuinka, tai Miten säädän Isoa Konettani?" on vastauksena: "kommari, lahtari tahi perse."

Kohtuullisen ajan olen Masinistipalstalla vieraillut, kuulun klubiin ja on kovasti ikävää arvokkaan harrastuksen kannalta tämä asiattomien viestien tulva.

Useat asian oikeaoppiset harrastajat ovat kaikonneet, esimerkkeinä Herrat: joiden nimimerkkejä en edes mainitse. Terveisiä teille Herrat Masinistit!!! ... jos vaikka sattumalta satunnaislukijoina palstalla vierailette, ja itsenne tästä tunnistatte.

Hieman masentuneena, mutta luottavaisella mielin huomiseen katsoen T: Teidän kaikkien Herrojen Masinistien kiistelty Kuukuna.
RE: Rahaa kuluu.
Lähettäjä: tukijussi
Perjantaina 29.7. 2005 klo 21:18:15

Message:
Kuukuna


Älä hyvä ihminen vaivu murheen alhoon nuitten elämän kaltoin kohtelemien tyhmyyksistä.

On totta jotta ovat häiriköt saaneet paljon, hyvinkin paljon asiallista ja varsinkin sitä tietoviisasta porukkaa häipymään.

Juttelin mennaviikolla mm. NH:n huoltoliikkeen pitäjän kanssa, ja hänkin kertoi aikoinaan tätä foorumia seurannensa, mutta kyllästyneensä jatkuviin älyttömyyksiin.

Kukapa sitä viittii työpäivän ensin koneitten kanssa tehtyään lukea aivotonta jorinaa. Enkä tällä nyt tarkoita huumoripläjäyksiä.

Vaan tämä on nyt mitä on. Foorumin hyvänä puolena pidän sen rakennetta joka yksinkertaisuudellaan ja helppoudellaan houkuttelee.

Vaan onhan nuo navanalta jutut aika masentavia ja säälittäviäkin, eikä aina jaksa ymmärtää häirikön purkavan pahaa oloaan. Tulee tympeä olo ihmisen tyhmyyden tähden, ja saattaa mennä kuukausiakin ennen kuin viitsii foorumilla taas poiketa.

On todettava minunkin että olen vaihtanut nimimerkkiä aikojen saatossa ties kuinka montaa kertaa, kun on alkanut mennä liian henkilökohtaiseksi nuo herjat.

RE: Rahaa kuluu.
Lähettäjä: ?
Perjantaina 29.7. 2005 klo 21:52:09

Message:
Tarkoitatko tällaista HÄIRIKÖINTIÄ ???? RE: Paperimiesten lakko
Lähettäjä: Tukijussi
Sunnuntaina 05.6. 2005 klo 15:01:59

Message:
Kyllä paperiduunarit on idiootteja kun eivät ymmärrä ostaa itselleen maatilaa. Saisi vaan uuninpankolla koisia ja tukieurot napsahtelisi pankkitilille entisten eurojen sekaan. Maajusseilla on muuten paremmat autotkin kuin paperiduunareil. Paperitehtaan parkkipaikalla kun kattelin niin vanhoja opel, tojota, ja renaultromuja täynnä. Maajussit sentään ajaa uudenkarheilla mersuilla, volvoilla ja bemuilla.
Hyvä keksintö nämä tukiaiset.
MONEY FOR NOTHING. JA
RE: Paperimiesten lakko
Lähettäjä: tukijussi
Sunnuntaina 26.6. 2005 klo 10:54:50

Message:
Hei. Kukaan ei ole muistanut haukkua viljelijää, metsäyrittäjää tai elukkatilallista, eikä muutakaan maaseutuyrittäjää. HERÄTKÄÄ!

Eeeeeskooo!?

RE: Rahaa kuluu.
Lähettäjä: tutkija
Perjantaina 29.7. 2005 klo 22:12:55

Message:
Ettäkö se NH huoltaja vielä työpäivän jälkeenkin haluaa vapaa-ajalla keskustella asiallisesti mutterin ja pultin pyörittämisestä.
RE: Rahaa kuluu.
Lähettäjä: tukijussi
Perjantaina 29.7. 2005 klo 22:16:57

Message:
Tuntuu noita tukijusseja riittävän:-)
RE: Rahaa kuluu.
Lähettäjä: tukijussi
Perjantaina 29.7. 2005 klo 22:22:41

Message:
Tairan vaihtaa nimimerkkiä. Menee taas pari kuukautta ihan kaikessa rauhassa;-)
RE: Rahaa kuluu.
Lähettäjä: Oikea Vallu
Perjantaina 29.7. 2005 klo 22:24:25

Message:
Kannatan.
RE: Rahaa kuluu.
Lähettäjä: Onko lupaus?
Perjantaina 29.7. 2005 klo 22:32:44

Message:
Lähettäjä: tukijussi
Perjantaina 29.7. 2005 klo 21:15:34

Viesti:
Oikea vallu , tukijussi , mualaane ja muut ituniskat on paskaltahaisevia yhteiskunnan pahimpia loisia!

RE: Rahaa kuluu.
Lähettäjä: kenny
Lauantaina 30.7. 2005 klo 09:46:43

Message:
Suomeen kokoomuslaanen presidentti ja porvarihallitus, niin josvaik sitten edes vähä asettuis nää ay demari peperi miesten haaveet, ja rikokset yhteiskuntaa kohtaan. Omaa oksaansa ne sahavat. Jos ne loiset haluaisivat tehdä töitä ja säilyttää työpaikkansa, ne ottaisivat vastaan 5% jokavuotiset palkanalennukset. Muutoin muutaman vuoden kulutta paperi tuoddaan suomeen venäjältä, virosta ja puolasta. Mutta samapa tuo, syy on Ahosen.
RE: Rahaa kuluu.
Lähettäjä: ( ! )
Lauantaina 30.7. 2005 klo 12:33:22

Message:
Se muuten tuo nimimerkin vaihto on ihan hyvä ratkaisu. Minäkin kirjoittelen tänne n. 5 eri nimimerkillä, tosin samanaikaisesti. Välillä jokin nimimerkki saa olla hetken "lomalla". Jos yksi nimimerkki alkaa olla liikaa esillä, sitä aletaan "lainaamaan" tai sitten parjaamaan.
RE: Rahaa kuluu.
Lähettäjä: Kennylle
Lauantaina 30.7. 2005 klo 12:40:23

Message:
Mikäs olet ammatiltas, kovin haiskahtaa taas lehmänpaska! Maajussina pitäisi sun korviasi aikaslailla kuumottaa, kun puhut LOISISTA. Ajattele vähän mitä puhut, teikäläisethän on yhteiskunnan pahimpia valittajia, veronkiertäjiä, ympäristörikollisia, tukiaisilla eläviä ym. muiden ihmisten halveksimaa porukkaa. Ja siitä häiriköinnistä, yleensä se alkaa juuri tuollaisten kennyjen kaltaisten provokaatioista, tuo loanheitto. (niinkuin nytkin)
RE: Rahaa kuluu.
Lähettäjä: kenny
Lauantaina 30.7. 2005 klo 15:35:35

Message:
Nokun tämä koko paperikeskustelu ketjut ovat kokonaisuudessaan pelkkää loanheittoa. Useimmiten syyllisten niskaan, eli niiden jotka aiheuttivat seisokit jalostuslaitoksiin asettaen koko paperinjalostukseen osallistuvan tuotantoketjun vaikeuksiin.

Nii, jos loisia haluat etsiä maataloudesta, niin silloin osoittaisin sormella luomumiehiä. Oi että kun on kitukasvuisessa kaudrassa komia valvatti. ja lähiseudun viljeliät tykkäävät kun semmoset huuhaamiehet kylyvää kaikenmaailman rikkayrttejä. Joka taasen lisää torjuntapainetta, ja pitää käyttää kalliimpia myrkkyjä.

Ja ammatti: ajoeneuvoasentaja. Eli kunniallinen porvarillinen ammatti.


RE: Rahaa kuluu.
Lähettäjä: edelleen
Lauantaina 30.7. 2005 klo 16:13:43

Message:
Vai ajoneuvoasentaja! Tollaset jotka valehtelee ammattinsa on KAIKISTA HALVEKSUTTAVIMPIA maajusseja (ei ilmeisesti pidä maajussia ammattina, hehheh) MUISTINVIRKISTYSTÄ: RE: Hukkakaura galluppi?
Lähettäjä: kenny
Sunnuntaina 24.7. 2005 klo 21:22:23

Message:
Oikea vallu; Ihan uteliaisuuttani, miksi MCPA tuollaiseen tankkiseokseen? Meinaan jos ei 3 tabua ratiota tehoa rikka kasveihin, nii sitte on jo kumma, ja mcpa ei millään tavoin laajenna ration tehoa. RE: Hukkakaura galluppi?
Lähettäjä: kenny
Maanantaina 25.7. 2005 klo 19:43:19

Message:
Palioko se ratio maksaa? Olen parina vuonna käyttänyt, mutten nyt yhtäkkiä muista hintaa. Meilläpäin ei tuo rikka kasvvi ongelma ole kovin valtava, kun tuo nurmi on viljelykierrossa, eli glyfosaatti ja gratil poistaa ongelma kasveja tehokkaasti. Tosin valitettavan tyyristä tuo gratiili. Onhan niitä halavempia, mutta niillä on omat haittansa, vaativat korkean lämpötilan ja suuren ilmankosteuden, ja ovat kapeatehoisempia. Elikkäs kaudra maihin pelkkä MCPA, ja ohraa ei ole ollut kylyvössä 15 vuoteen.

Milalisia kokemuksia on tuosta ariane S aineesta? Onko niin hyvää mitä mainostavat? Millaanen hehtaarikustannus tulee?RE: Myydään lautasniittokone
Lähettäjä: kenny
Sunnuntaina 24.7. 2005 klo 21:17:56

Message:
Tuollaanen tsekkiläinen 1.65m keviä lieriökones on oikeen mukava käyttää, huletoon kones ajella, ja hyvä aikaa vastaan. Huonoa: lieriökones jättää heinän sellaaseen nauhaan, ja tämä kones on meleko raskas kääntää kuljetus asentoon, hydraulinen kääntö olis aiheellista rakentaa, jos tarvitsee enemmänkin sitä konettta käännellä.
RE: Joko puimaan
Lähettäjä: kenny
Sunnuntaina 24.7. 2005 klo 21:14:13

Message:
Just tulin korjaamasta kauraa. Nimittäin suojavilja säilörehuksi-taktiikkaa. Meni kans kylyvät myöhääselle, ja poutajakson aikana ei ollu oikeen viä kasvustoo, ja nyt vain riskillä poikki, kun pitäs olla pari päivää poutaa. kunnei vain tulis vetokisoja, kun maa on jo vähä pehemoosta. Kauran puintiin on vielä 1.5 kuukautta, suurinpiirtein.RE: Rahaa kuluu.
Lähettäjä:
Lauantaina 30.7. 2005 klo 17:19:12

Message:
edelleen


oot sairas
RE: Rahaa kuluu.
Lähettäjä: jaa
Lauantaina 30.7. 2005 klo 17:33:50

Message:
Mistä kuka?
RE: Rahaa kuluu.
Lähettäjä: ( ! )
Lauantaina 30.7. 2005 klo 19:04:39

Message:
Aika moni maanviljelijä joutuu hankkimaan lisätuloja "rehellisissä" töissä, kun maatalous yksin ei elätä.
RE: Rahaa kuluu.
Lähettäjä:
Lauantaina 30.7. 2005 klo 19:17:41

Message:
Ai perk. Ny mä taisin tuntee;-)
RE: Rahaa kuluu.
Lähettäjä: kenny
Lauantaina 30.7. 2005 klo 20:21:14

Message:
Nii nii, nuo omistuksessa olevat maat on tuollaaseen harrastukseen, tarkoituksena tuottaa ruokaa yhden isännänä elikoille, jotta sinäkin sitten saisit maitoa ja lihaa kaupasta. Tosin sitä virolaista saat halvemmalla. Tiedetään, ei tarvitse erikseen sanoa. ruokohelpi olis tietysti yksi vaihtoehto, oikeen helppohoitoonen kasvi, mutta vapo ei tee enää tuotanto sopimuksia, ainakaan toistaiseksi, tällä alueella.