Aihe: EU
Lähettäjä: Vahtikoira
Keskiviikkona 13.7. 2005 klo 22:37:02

Viesti:
Liittykää EU:hun sanottiin, saatte paljon etuja ja hyötyä sanottiin. Missä ne edut on? Kuka näki ne?

Jos EU:n jäsenmaiden työvoimakustannukset on niin kalliita, ettei ne pärjää aasian maiden työvoimakustannusten kanssa, niin miksei niitä EU:n rajoja laiteta kiinni, ettei pedofiiliraiskaajatyönteettäjien ( lue: lahtarikapitalistien ) halpatuontipolitiikka enää onnistu? Siksi, koska koko EU:n politiikka on rakennettu vain pääoman omistajien eli osakkeennomistajien ehdoilla. Kyllä me saadaan mämmi rekisteröityä Suomalaiseksi tuotteeksi, mutta tekeekö sillä tilin?

Mikäli EU olisi alunalkaen tehty jäsenmaita hyödyntävällä politiikalla, meidän kaikkien jäsenmaiden olisi kohtuullisen hyvä olla. Syy kaikkien tuotannonalojen siirtoon pers´aukisiin maihin on se, että EU:ta ei rakenneta Euroopan edun mukaisesti, vaan muutamien ökyrikkaiden henkilöpersoonien kukkaron kartuttamisen takia.

Kaikki tämä universaali globaalipolitiikka on hyvä osoitus siitä, että meiltä ketä tätä maata pystyssä pidämme, on oveluudella lypsetty pois kaikki vähäinenkin taisteluhenkisyys. Syynä se, että suhteellisesti ottaen meillä on asiat vielä kohtuullisen hyvin. Meillä on menetettävää vielä.

Höpistään vaan suureen ääneen siitä, onko perunamuusi ja lihapullat parempaa apetta, kuin on keitetty vehnäjauhomössö tomattikastikkeessa eli pizza universaale verattuna nakit ja muusiappeeseen.

Kenen tämä meidän Isänmaamme on?
RE: EU
Lähettäjä: Oikea Vallu
Keskiviikkona 13.7. 2005 klo 23:38:42

Message:
Ainakin turha liputtaa utsenäisyyspäivänä.
RE: EU
Lähettäjä: Marski
Torstaina 14.7. 2005 klo 00:35:05

Message:
siinä taas jonkun punaperse kommunisti vuodattaa.
RE: EU
Lähettäjä: tukijussi
Torstaina 14.7. 2005 klo 16:45:47

Message:
Tulee kamala sotku vielä tuosta EUsta. Homma karkaa viikko viikolta enemmän käsistä.

Kukahan tämänkin laskun maksanee? Suomessa kun Holkerin hallitus vapautti markkinat, niin sitä kommelusten sarjaa maksellaan vielä pitkään, mutta entäpä kun sopassa tällä kertaa onkin koko maanosa, ja vähän päälle.

Puistattaa.

Neuvoksi ei osaa muuta antaa, kuin että hommatkaa pieni maapaikka. Voi olla että tulevina vuosikymmeninä käy niin kuin ryssällä. Näppärä ja toimelias ihminen pysyy hengissä kyllä, jos on katto päällä ja pala maata viljellä.

Koulutettu väki lähtee tietysti työnperään muille maille, mutta milläpä Suomi kouluttaa lisää ihmisiä tässä kohden?

Tällaisia tulee mieleen, kun jää tuota EuroUnionia miettimään. Minulle ei paljoa asia paina, sillä taidanpa lykätä koiranputkea siinä kohti, kun ennustukseni toteutuu:-)


RE: EU
Lähettäjä: Kulkukauppias evp
Torstaina 14.7. 2005 klo 22:00:30

Message:
Valitettavasti vain ei ole vaihtoehtoa EU:hun kuulumiselle, ellemme sitten liity ryhmä-Albaniaan , jolla menee vielä kurjemmin Italian ystävällisen avun varassa.
Suomi on niin riippuvainen maailman menosta, viennistä ja tuonnista, että pitää olla rajat auki ja toimivat sopimukset (EU, WTO jne) muiden kanssa.
Viisasta saattaisi olla liittoutua Kiinan kanssa, joka nyt näyttää nousevan kolmanneksi maailman voimatekijäksi, ovat jo soluttautuneet pitkälle Venäjälle ja ostelevat nyt huvikseen amerikkalaisia pörssiyhtiöitä, vaan saattaa Kiinan menestys kaatua maan sisäisiin ongelmiin.
RE: EU
Lähettäjä: Oikea Vallu
Torstaina 14.7. 2005 klo 22:57:20

Message:
HERRA MARSKI! En todellakaan ole kommunisti! Ei ole järkeä liputtaa kun suomelta vietiin itsenäisyys liittyessämme EU:hun. Siinä periaatteessa vietiin veteraanien voitto!