Aihe: Hulvatonta menoa
Lähettäjä: Jori C
Perjantaina 27.5. 2005 klo 11:44:07

Viesti:
Venäläisiä syrjitään. Kaiken maailman lapinpolttajat lentelevät hullunlailla edestakaisin Suomen ilmatilassa pilaamassa ilmaa mahdottomasti meluten. Miksei suomen rajavalvonta ammu noita alas? Mutta jos Venäläiskone jossain merialueella vähän poikkeaa reitiltä niin suu vaahdossa uhotaan. Vieraan vallan sotakalustoa maan rajojen sisäpuolella, kuka ne on tänne käskenyt? Ainoa sota jonka suomi on voittanut on sota sakuja vastaan, ei niissä ole mitään pelättävää. Tosiaan ei jokamiehen oikeus ihan tätä tarkoita.
RE: Hulvatonta menoa
Lähettäjä: Hornet
Perjantaina 27.5. 2005 klo 12:17:49

Message:
Jori C taas jorisee mitä sylki suuhun tuo. Ei minun tietääkseni sakut ole viimeaikoina lennelleet pitkin suomenlahtea?
Jos oikeen tarkkoja oltaisiin niin ne venäläisetkin pitäs pläjäyttää alas, jos otetaan heitin omista touhuista mallia. Muistanet KL:n matkustajakoneen alasampumisen. Tairat olla niitä joille kolhoosi on työpaikoista, lada autoista ja belarus taraktoeista parhainta a-luokkaa.

Kukahan tässä nyt sekoilee
Lähettäjä: Veikko
Perjantaina 27.5. 2005 klo 12:44:31

Message:
”Pohjoismaiden suurin ilmasotaharjoitus ADEX 2005 (Air Defense Exerice) järjestetään Suomessa 13.-27.5.2005. Harjoitus lennetään pääosin Kauhavan Ilmasotakoulun harjoitusalueilla ja Porin merialueella. Pirkkalassa on mahdollisuus seurata harjoitusta lähtevien ja palaavien koneiden nousujen ja laskujen muodossa. Suositeltava paikka seurata nousuja ja laskuja on Pirkkalan lentoaseman kahvion panoraamaikkuna tai lentoaseman vieressä olevan aidan takaa. Lentokentällä on SatLston infopiste, jossa vieraita palvelee Lennoston tiedottaja Susanna Hyvärinen. Harjoituksessa operoi paljon erityyppisiä taistelukoneita ja ainakin Ruotsalaiset Gripenit, Ranskalaiset Mirage 2005-5, Hollantilaiset F 16 MLU koneet yhdessä Suomalaisten Hornettien Hawkien kanssa viilettävät keväisellä taivaalla. ”

Onkohan se sittenkään omia?

RE: Hulvatonta menoa
Lähettäjä: pena
Perjantaina 27.5. 2005 klo 15:18:00

Message:
Ei ehkä omia mutta kuitenkin hyviä. Suomen pitäisi kiireesti liittyä Natoon.
RE: Hulvatonta menoa
Lähettäjä: Ponsse
Perjantaina 27.5. 2005 klo 15:46:59

Message:
Paremminkin, Suomi pitäisi kiireesti kääntää nato-asentoon.

Heko heko
RE: Hulvatonta menoa
Lähettäjä: Dexta ja 3600
Perjantaina 27.5. 2005 klo 15:51:12

Message:
Kun Hornetit tulivat Pirkkalaan, joku (lue: aika moni) valitti melua.

Yksi sotaveteraaneista, Matti Felix Nyman, sanoi haastattelussa: "Ei haittaa yhtään, ne on omia koneita." Aamulehden arkisto voisi muistaa sanantarkasti.

RE: Hulvatonta menoa
Lähettäjä: glaksi
Perjantaina 27.5. 2005 klo 17:01:18

Message:
Minunkin mielestäni Suomen ilmatilaan sopivat vain Suomalaiset koneet, tai Suomalaisten tänne kutsumat. Jos muita tulee, niin ankarat nootit. Vielä parempi olisi, jos ne voisi pakottaa laskemaan tänne. Sitten vaan lunnaita vaatimaan, ennenkuin panttivangit päästettäisiin takaisin. Onko tämä toiveajattelua ilmavoimiemme toimintakyvystä??? Pitäisikö meidän saada lisää "amitsoonia" tähän kyetäksemme?

Itselläni ei ole varsinaisesti pelkoja "Ryssiä" vastaan. Venäjältä olemme saaneet paljon enemmän, kuin Ruotsista sitä ennen. Venäjän kautena Suomeen laskettiin teollisuutemme perusta. Kauneimmat rakennuksemme, rautatiemme, oma rahamme, oma hallintomme ovat Venäläiseltä kaudeltamme. Me saimme oman hallintokaupunkimme Helsingin, vaikka Pietarista saimme perustan talouteemme. Minä näen uhkana ne "kahjot". Kahjoja olivat Lenin, Stalin, Hitler, Mao ym. Miten on Putinin laita? Onhan siellä se Zirinowskikin. Suomi ja Venäjä eivät ole keskenään sotineet. Ruotsi ja Venäjä ovat sotineet, samoin Suomi ja Bolsevikit (Neuvostoliitto = Leninin alullepanema Bolsevikkipuolueen yksipuoluevaltio).

Nyt täällä komentavat kai Halonen ja Vanhanen. Viime aikoina on puhuttu Suomalaisesta sopimusyhteiskunnasta. Komento olisikin sen mukaisesti valtakunnansovittelijan vastaanotolla. Mene ja tiedä. Brysselin perustuslaki onkin sitten oma juttunsa.
RE: Hulvatonta menoa
Lähettäjä: provo
Perjantaina 27.5. 2005 klo 20:09:32

Message:
Neukut vaan yrittää jouduttaa Suomen natopäätöksen tekoa provokatoorisilla "ylilennoillaan".Saas nähdä kauanko kestää ennen kuin härmäläiset poliitikot huomaa sen.
RE: Hulvatonta menoa
Lähettäjä: herätkää!
Perjantaina 27.5. 2005 klo 21:24:13

Message:
etteko vieläkään ole tajunneet nykymaailman menoa.eihän ne keskieuroopassa välitä eikä ole kiinnostuneet suomesta ja suomen tulevaisuudesta pätkääkään.suomeen tullaan lentämään siksi koska euroopan ilmatila aika ahdas(enkä yhtään ihmettele vaikka suomi tarjois polttoaineetkin).johan se on nähty näissä eu-virkojen täytössäkin,ensin luvattiin vaikka mitä titteliä ja mitä saatiin, joku toisarvonen virasto ja joku paskahomma jollekkin entiselle poliitikolle hyvällä palkalla.suomesta tehdään sakemannien lomanviettokeskus ja suomeen myydään keskieuroopassa tuotettuja elintarvikkeita...
RE: Hulvatonta menoa
Lähettäjä: lento
Perjantaina 27.5. 2005 klo 22:19:15

Message:
lento:
http://heninen.net/flight-902/suomeksi.htm
RE: Hulvatonta menoa
Lähettäjä: sergei
Lauantaina 28.5. 2005 klo 17:39:39

Message:
Täällähän ne päästää perämeren päällä että ikkunat tärisee,tykkiveneitä pyörii satamissa ja sotilaita pitkin kyliä it-tykit ja tutka autot asemissa harjoitusalueen ulkopuolellakin.Ei mulla oo puolustusvoimia vastaan mitään,mutta meleko omavaltasta ja leveetä hommaa tuntuu näin rauhan aikana olevan.Kalastajat ei pääse rysille eikä troolarit voi tehdä työtään kun varoalueet on monta sataa kilometriä.IT-patterit ampuu puoleen yöhön ja pohjoismaitten parhaat hiekkarannat sotkeentuu pilalle prkl!
RE: Hulvatonta menoa
Lähettäjä: onnistuu
Lauantaina 28.5. 2005 klo 18:36:27

Message:
onnistuu se matkustajakoneen alasampuminen näiltä demokratian levittäjiltäkin(usa),iranilainen airbus ammuttiin alas persianlahdella,n.300 kuollutta..
RE: Hulvatonta menoa
Lähettäjä: Kurvi
Lauantaina 28.5. 2005 klo 19:46:20

Message:
Glaksi puhuu asiaa. Erittäin hyvin sanottu rakennuksista.