Aihe: Hanhia ?
Lähettäjä: Harrastaja
Maanantaina 23.5. 2005 klo 15:36:13

Viesti:
Kesän tullen ajattelin hankkia kotipihan /suo alueen asukeiksi hanhia. Joitakin vuosia sitten ouluseudulla(kin) kierteli lintuauto josta hanhia sai ostaa. Tänä vuonna en ole huomannut ilmoituksia lehdissä, ja netin kautta ei tunnu löytyvän. Onko kenelläkään arvon masinisteista tietoa mistä kannattaa kysellä oulussa?
RE: Hanhia ?
Lähettäjä: eläkeläismetsuri
Maanantaina 23.5. 2005 klo 15:59:30

Message:
Hanhi ja kalkkuna on kyllä hyvä kavatettava mutta ankka tahtoo mennä liian rasvaiseksi ja sotkee ruokapaikan kun meiskaa sen veden kanssa. Ei ole näkynyt ilmoituksia. Odotellaan jos ilmestyy.
RE: Hanhia ?
Lähettäjä: Harrastaja
Tiistaina 24.5. 2005 klo 11:52:03

Message:
onko muilla mielikuvia?
RE: Hanhia ?
Lähettäjä: On
Tiistaina 24.5. 2005 klo 22:01:03

Message:
Mielikuvani on vetää hanhea perseeseen suonreunalla kesäyöllä.
RE: Hanhia ?
Lähettäjä: glaksi
Tiistaina 24.5. 2005 klo 22:58:54

Message:
Mulla oli hanhia ja ankkoja pihan koristeena. Sattui olemaan sopiva lammikko pihan tuntumassa. Asustelivat kiltisti laumana lammikon rannalla koko kesän. Syksyllä söivät omenapudokkaat puiden alta. Ihastuivat niihin niin että kävivät naapurissakin omenavarkaissa. Puintiaikana talon ohi kulkevalla maantiellä alkoi viljan kuljetukset. Oli kai meidän kohdalla jonkinlainen kuoppa. Tässä kuormista lenteli jyviä tielle. Sen kun hanhet hoksasivat, niin siirtyivät vakituisesti keskelle tietä. Autoilijat eivät sitä ymmärtäneet. Tässä vaiheessa piti ryhtyä vapaudenriistoon. Hengenriistokin siinä sitten tuli pian ajankohtaiseksi.

Muuten hanhikukko piti koiran ja sonnit tiukassa kurissa.
RE: Hanhia ?
Lähettäjä: repus
Perjantaina 27.5. 2005 klo 21:08:16

Message:
mulla pyöri joskus kirjava kukko ja 3 kanaa pihassa.jumalauta oli kukko hyvä talonvahti,ei tullut paljo tuntemattomia pihaan ja sai isompikin mies siltä siipeensä kun kannukset edellä hyppäs sääreen.ottihan se joskus koirienkin kans yhteen.perskarvoistaan pääsi eroon mutta eipä koiraakaan näkynyt.....
RE: Hanhia ?
Lähettäjä: joku
Maanantaina 06.6. 2005 klo 22:52:37

Message:
tuossa lammikossa oli muutama ankka jo montavuotta mutta sitten yksi kesä lammella kävi muutamana yönä ilm. minkki ja vei kaikki muutama raato löytyi ilman päätä ja keltaisesta pörssistä tai www.siipikarjaliitto.fi kannattaa katsoa ! onko arvon masinisteilla käynyt minkki kylässä??